Plus Extra Contact
Plus Extra (op de eerste etage)
Kerkstraat 3A
5981 CD  Panningen

Miranda Berden
+31 (0)6 55 80 33 80
m.berden@plus-extra.nl

Anita Boots
+31 (0)6 11 27 48 10
a.boots@plus-extra.nl

Referenties

De steun van Plus Extra kan ook worden gecombineerd met bestaande zorg. Dit hebben we gedaan tijdens een recente opdracht.

Dit was de reactie van de familie:

“Moeder heeft lang kunnen genieten van haar eigen woning. In de loop der tijd was er steeds meer zorg van Thuiszorg en de kinderen. De laatste periode voordat moeder werd opgenomen in een verzorgingshuis heeft Plus Extra ons geholpen naast de ondersteuning van Thuiszorg. Dankzij Thuiszorg en de diensten van Plusextra heeft moeder  de laatste dagen fijn thuis kunnen wonen.”

Zo geven we ondersteuning op een manier die het beste bij de situatie past.


Plus Extra Ondersteuning Zelfstandigen

Voor zelfstandigen in de zorg (zzp’en of freelancer) bieden wij de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het opstarten (KvK, VAR, VOG), hulp bij de boekhouding, verzekeringen, pensioen en andere zaken die je als zelfstandige goed moet regelen.

Daarnaast blijf je in contact met andere zelfstandigen in de zorg door regelmatig bijeenkomsten te bezoeken waarbij je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen binnen het sociale domein.
Verder kunnen er op aanvraag en bij voldoende deelname, activiteiten worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een lezing of workshop.

Als zelfstandige hou jezelf de regie! Bepaal jij wat je nodig hebt om met een goed gevoel en op een prettige manier anderen te helpen. Wij zorgen dat JIJ dat mogelijk maakt!