Plus Extra Contact
Plus Extra (op de eerste etage)
Kerkstraat 3A
5981 CD  Panningen

Miranda Berden
+31 (0)6 55 80 33 80
m.berden@plus-extra.nl

Anita Boots
+31 (0)6 11 27 48 10
a.boots@plus-extra.nl

Referenties

De steun van Plus Extra kan ook worden gecombineerd met bestaande zorg. Dit hebben we gedaan tijdens een recente opdracht.

Dit was de reactie van de familie:

“Moeder heeft lang kunnen genieten van haar eigen woning. In de loop der tijd was er steeds meer zorg van Thuiszorg en de kinderen. De laatste periode voordat moeder werd opgenomen in een verzorgingshuis heeft Plus Extra ons geholpen naast de ondersteuning van Thuiszorg. Dankzij Thuiszorg en de diensten van Plusextra heeft moeder  de laatste dagen fijn thuis kunnen wonen.”

Zo geven we ondersteuning op een manier die het beste bij de situatie past.


Plus
Extra Regelhulp

Kent u dat gevoel:
dat u vaak wakker bent
angstig bent om alleen te zijn
geen vertrouwen heeft in de medemens
het eten niet meer smaakt
dat u niet meer alleen naar buiten wilt
geen zin meer heeft om iets van de dag te maken?


Kortom u voelt zich niet gelukkig met uw huidige leven, maar weet ook niet hoe het anders moet.

Bij Eenzaamheid gaat het om gevoel. Hoe zorg je ervoor dat jij je lekker voelt. Eenzaamheid vraagt daarom altijd om een individuele aanpak. Want wat voor de een goed is, werkt niet voor de ander. Het begint daarom altijd bij het in kaart brengen van je behoeften. De volgende stap is het maken van een plan om die wensen te realiseren, eventuele belemmeringen weg te werken en te leren omgaan met mogelijkheden.
De enige die iets kan doen aan eenzaamheid is degene die er last van heeft. Die moet zelf de eerste stap zetten. Hulp is daarbij geen overbodige luxe. Door goed opgeleide en getrainde mensen die weten waar het om draait. (Informatiebron: www.eenzaamheid.info)


Plus Extra heeft deze goed opgeleide mensen die u kunnen helpen. Zij kunnen met de cursus Creatief Leven weer kwaliteit van leven aanbieden zoals u dat graag zou willen.
Voor meer informatie 06-11274810.

 

 

    Met het programma Creatief Leven in slechts acht weken tijd de periode van eenzaamheid achter u laten. Met deskundige begeleiding.
    Dat kan!

    Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden!